miercuri, 17 noiembrie 2010

~NOU~ Microbe-Lift XTreme

MICROBE-LIFT XTreme este o functie de apa conditionat-plin intr-un singur produs. Acesta a fost format pentru inlocuirea apei (actioneaza instantaneu ) . Ar trebui sa fie utilizate la crearea unui iaz noi sau acvariu, efectuarea de modificari de apa, atunci cand se adauga pesti, nevertebrate, amfibieni sau plante.Actioneaza instant:

Detoxifica Nitritii

Indepărtează amoniac

Distruge si indeparteaza cloramina

Indeparteaza clorul

Detoxifica metale grele

Adaugă un multi-part-mazga inlocuitor de piele

Adauga electrolitilor esentiale

Stimuleaza alcalinitatea

MICROBE-LIFT/XTreme a fost formulat cu tampoane pentru a ajuta la stabilizarea tratarii apei pH-ul şi alcalinitatea (capacitatea de neutralizare a-acid). Se indeparteaza atat de amoniac şi clor prin reactia chimică cu ei.

Esential nu electroliti asista numai in tamponare, dar de asemenea cazuri ajuta la prevenirea socului osmotic adesea cauzat de apa noua. MICROBE-LIFT/XTreme detoxifica metale grele (de exemplu, cupru şi plumb).

Recomandari

Efectuarea modificarii de apa regulat pentru a mentine alcalinitatea (capacitatea de neutralizare a-acid) şi a stabili pH-ul. Utilizarea MICROBE-LIFT/XTreme, la rata de dozaj standard, pentru a elimina şi controla fiecare masurat 1 mg / L, sau fractiune din aceasta, din total de amoniac (= 0,85 mg / L total amoniac-azot). Utilizati o salicilat (indolphenol) de tip total kit de testare amoniac. Pentru oxigen dizolvat utilizarea testarii fie un metru DO sau un test carmin indigo.Contraindicatii

Nu utilizati cu bazate pe sau clorit bazate pe tratamente de permanganat. Nessler teste de amoniac va va da fals. Winkler oxigen dizolvat va da teste false, mici (sau zero) . Testul benzi MICROBE-LIFT/Ammonia salicilat se bazeaza si lucreaza bine cu acest produs.

Se agita bine inainte de utilizare.


Pentru apa complet conditie pentru (1) acvarii noi sau iazuri, (2), inainte, dupa sau in timpul adaugiri de apa, sau inainte de a adauga noi pesti, amfibieni, nevertebrate sau plantelor, se adauga 1 lingurita (5 ml) de microb-LIFT / XTreme pe 10 galoane (38 L) de apă. Pentru aplicatii mai mari utiliza urmatoarele masuratori: 1 fl.oz./60 Gal. (227 L). (227 L).

Non-toxic pentru oameni, animale de companie şi a vietii acvatice.

Acest produs este destinat utilizarii cu toate pestilor de acvariu ornamentale. Nu pentru utilizare consumului uman. Aceasta nu este o otrava sau economic medicamente şi nu este destinat pentru utilizare ca atare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu