duminică, 10 octombrie 2010

Gravel and Substrate Cleaner de la Microbe Lift

Curăţă substratul acvariului fără a-l muta.

  • Elimimă rapid şi natural nămolul
  • Acţionează cu 80 % mai rapid decât produsele bacteriene singure
  • Reduce şi leagă nutrienţii inclusiv fosfaţii
  • Format din amestecuri organice şi microbiene
  • Este un produs natural, necaustic
Este un produs rezultat al multor ani de cercetari. MICROBE-LIFT/ GSC descompune accelerat reziduurile organice ce se degradeaza lent pe fundul acvariului. Această degradare lenta poate fi toxică atat pentru peşti cat şi pentru plante. Substantele solide organice acumulate pe fundul acvariului încep să se descompună şi eliberează compuşi gazoşi care pot pune în pericol viaţa peştilor şi plantelor.MICROBE-LIFT/ GSC ajută la descompunerea rapida a reziduurilor organice de pe fundul acvariului reducând şi chiar eliminând compuşii gazoşi rezultaţi din descompunere ajutând în acelaşi timp şi la limpezirea rapidă a apei.

MICROBE-LIFT/ GSC conţine materii celulozice naturale, acceleratori selectaţi biologic şi microbi speciali ce s-au dovedit a fi eficienţi în reducerea namolului din acvarii. Recomandat pentru utilizare cu toate produsele MICROBE – LIFT (bacterii si enzime).


MICROBE-LIFT/ GSC va colora apa din acvariu timp de 48 – 96 ore de la aplicare. Produsul este de culoare neagra si poate colora usor apa acvariului timp de 48-96 de ore de la aplicare. Nu va faceti griji. Substanta activa din produs este naturala si va ajuta la limpezirea apei si eliminarea resturilor organice in descompunere.

MICROBE-LIFT/ GSC ajută deasemenea la limpezirea apei acvariului.
Se foloseste MICROBE-LIFT/ GSC în fiecare săptămână până ce
substratul este curat, apoi urmaţi sfaturile pentru întreţinere.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu