vineri, 11 octombrie 2013

Regulament Concurs African Cichlids Club

Regulamentul concursului de fotografie

I. Organizare:
1.Concursul este organizat de catre African Cichlids Club si este sponsorizat de Seachem Romania, Aquarium Prest, Pet Product, Tropheus Online Shop, Maravet si Club Piranha denumiti in continuare "organizatori".
2.Concursul se desfasoara exclusiv on-line.
3.La concurs poate participa orice utilizator al unui aparat foto, indiferent de brand sau model, cu domiciliul stabil in Romania (premiul va fi expediat doar pe teritoriul tarii).

II. Temele si perioada de desfasurare a concursului:

1. Temele concursului sunt:
a)“Acvariul de ciclide africane” (fotografia acvariului si descrierea acestuia)
b) “Profil de specie”(fotografia unui peste si descrierea speciei nu copy/paste din Wikipedia,etc)

2. Calendarul desfasurarii concursului:
- 1 Octombrie - 30 Noiembrie 2013: inscrierea lucrarilor.
- 1 -5 Decembrie: Jurizare
- 7 Decembrie: Afisarea castigatorilor.
- 10 Decembrie: Decernarea premiilor.

III. Inscrierea fotografiilor:
1. Fiecare utilizator poate inscrie o singura fotografie la fiecare tema care va fi facuta in acest interval de desfasurare din cadrul concursului. Vor fi descalificati utilizatorii ce incearca sa introduca in concurs mai multe fotografii in cadrul aceleasi etape, teme si fotografii facute in trecut, fotografii ale pestilor si acvariilor care nu le apartin. Odata cu inscrierea fotografiei, participantul este de acord ca aceasta sa fie publicata pe site-ul concursului (African Cichlids Club , Tanganyika Cichlids, Tropheus Romania on facebook, African Cichlids Club group on facebook).
2. Latura mare a fotografiei trebuie sa aiba minimum 800 de pixeli si maxim 2000px (maxim 1 MB marime fisier, recomandat!), iar rezolutia trebuie sa fie de 72 dpi (RGB). Pentru a putea fi inscrisa in concurs fiecare fotografie va trebui sa fie in format JPG (cu extensie .jpg sau .jpeg).
3. Fiecare fotografie inscrisa in concurs va trebui trimisa pe adresa info@tropheus.ro de unde veti primi o confirmare de primire. Fotografia va fi aprobata de catre organizatori inainte ca aceasta sa fie afisata in galeria concursului. Aprobarea fotografiilor inscrise poate dura pana la 48 de ore din momentul inscrierii. In momentul aprobarii utilizatorul va primi un email de confirmare ce va contine inclusiv linkul unde poate fi vizualizata fotografia in cadrul concursului.
4. Fotografiile inscrise vor putea fi editate (postprocesate) astfel: luminozitate, contrast, saturatie, nivele de culoare si crop. Nu se pot adauga sau elimina elemente din imagine. Nu sunt acceptate lipirea sau suprapunerea mai multor fotografii (colajul). Orice alt procedeu de procesare in afara de cele enumerate mai sus va duce la descalificarea imaginii respective.
5. Fotografiile ce vor fi inscrise in concurs trebuie sa contina imaginea de ansamblu a acvariului dumneavoastra precum si descriere specii , filtrare, lumina, etc.
6. Fotografiile trebuie sa apartina exclusiv membrilor African Cichlids Club
7. Organizatorii isi rezerva dreptul de a refuza inscrierea fotografiilor in concurs care contin semnatura, data, rama sau alte insemne grafice pe imagine. Totodata, ne rezervam dreptul de a refuza inscrierea fotografiilor ce au o calitate tehnica indoielnica (fotografii facute cu telefonul mobil etc).
8.Organizatorii isi rezerva dreptul de a refuza inscrierea fotografiilor ce apartin utilizatorilor anonimi (sau care nu au furnizat la inscriere numele real si o adresa de e-mail valida).
9.Participantul declara in mod implicit prin inscrierea imaginii in concurs ca este detinatorul drepturilor de autor asupra acesteia si isi asuma toate consecintele legale in cazul in care se dovedeste ca nu detine drepturile intelectuale asupra fotografiei. Concurentul este unic responsabil pentru orice consecinte directe sau indirecte care pot aparea ca urmare a participarii cu fotografii la acest concurs. De asemenea, in cazul in care utilizatorul nu este detinatorul drepturilor de autor asupra fotografiei acesta nu va primi premiul stabilit si va fi descalificat.
10.Fotografiile inscrise trebuie sa fie originale, realizate de concurenti. Organizatorul concursului nu isi poate asuma raspunderea pentru nicio fotografie insusita in mod ilegal de catre concurenti. Participantii care vor fi alesi castigatori vor trebuii sa trimita organizatorului fotografia la rezolutie maxima (minim 4 mega pixeli) pentru a dovedi ca el este autorul fotografiei. Toate datele EXIF vor trebui pastrate intacte. Castigatorul care nu trimite fotografia sau datele din EXIF lipsesc (sau se dovedesc a fi manipulate) va fi descalificat, fiind ales un alt castigator.
11.Nu vor fi acceptate in concurs fotografii ce contin sau instiga la orice forma de violenta sau au caracter ofensator, abuziv, indecent, calomniator sau obscen. Totodata, nu vor fi acceptate imagini ce contin publicitate, materiale promotionale sau sigle/branduri vizibile.
12.Organizatorul concursului poate refuza inscrierea unei fotografii in concurs daca aceasta nu respecta conditiile din regulament, fara a-si justifica decizia.
13.Drepturile asupra imaginilor inscrise in concurs apartin autorilor acestora.
14.Datele personale ale concurentilor vor fi folosite doar pentru desfasurarea logistica fireasca a concursului.
15.Organizatorul concursului nu isi poate asuma in nici un fel responsabilitatea in cazul in care terte parti vor descarca / utiliza materialele de pe site-ul concursului sau din alte surse.
16.Inscrierea in concurs implica acordul autorului ca materialele participante realizate de acesta sa poata fi folosite de catre oragnizatori pe site-ul propriu (afisarea imaginilor inscrise in galeria concursului, in pagina si nu numai!), sau in scopul promovarii concursului.
17.In cazul in care varsta concurentului este sub 18 ani (este minor), participarea la concurs este conditionata de acordul parintelui sau ocrotitorului legal conform legislatiei. Astfel raspunderea pentru fotografiile transmise precum si pentru orice consecinte ce ar putea decurge din participarea la acest concurs va reveni parintelui sau ocrotitorului legal.

IV. Premiile acordate:
1.Acest concurs va avea sapte castigatori:

- Premiul 1 Categoria “Acvariul de ciclide africane” (va fi oferit de Seachem Romania(produse Seachem si Aquavitro), Club Piranha(Produs O gura de aer in +) si de Tropheus Online(produse Cape Verde));
Premiul va consta in : 5 litri de Seachem Matrix, 10 kg sare marina Aquavitro Salinity, Seachem Stability 500ml(Seachem Romania); 3 kg Cape Verde Zeolith(Tropheus Online); 1 card VIP 10% "O gura de aer in +" reducere 10% in Club Piranha (Club Piranha)

- Premiul 2 “Acvariul de ciclide africane” (va fi oferit de Pet Product(produse Aqua One)), Maravet(produse Tropical) si Tropheus Online(produse Cape Verde));
Premiul va consta in : Hrana Tropical Cichlid Herbivore Medium Pellet 500ml, Hrana Tropical Supervit Granulat 1000ML(Maravet); 2kg Cape Verde Zeolith (Tropheus Online); Incalzitor Aqua One 100W(Pet Product)

- Premiul 3 “Acvariul de ciclide africane” (va fi oferit de Aquarium Prest(produse Aqua Zonic si Ocean Free, Maravet (produse Tropical) si Tropheus Online(produse Cape Verde));
Premiul va consta in: Ocean Free Carbune Activ 500ml (Aquarium Prest); Hrana Tropical Cichlid Herbivore Medium Pellet 500ml, Hrana Tropical Cichlid Color 300ml(Maravet); 1kg Cape Verde Zeolith (Tropheus Online)


- Premiul 1 Categoria “Profil de specie”(va fi oferit Tropheus Online(produse Cape Verde), Seachem Romania(produse Seachem), Aquarium Prest(produse Aqua Zonic si Ocean Free), Club Piranha(Produs O gura de aer in +) si Maravet(produse Tropical)
Premiul va consta in: Ocean Free Herbal Anti-Fungus 1000ml(pt 10000 litri de apa)(Aquarium Prest); Seachem Cichlid Flake(Seachem Romania); 2 kg Cape Verde Zeolith(Tropheus Online); 1 card VIP 10% "O gura de aer in +" reducere 10% in Club Piranha (Club Piranha); Tropical Spirulina Forte Granulat 1000ml(Maravet).

- Premiul 2 Categoria “Profil de specie” (va fi oferit de Maravet(produse Tropical), Aquarium Prest(produse Aqua Zonic si Ocean Free)
Premiul va consta in: Hrana Tropical Cichlid Herbivore Medium Pellet 500ml, Hrana Tropical Cichlid Color 300ml, Hrana Tropical Supervit 600ml(Maravet); Aqua Zonic Lampa Submersibila 60cm (Aquarium Prest).

- Premiul 3 Categoria “Profil de specie” (va fi oferit de Maravet(produse Tropical) , Tropheus Online(produse Cape Verde) si Pet Product(produse Aqua One))
Premiul va consta in: Hrana Tropical Cichlid Color 300ml, Hrana Tropical Supervit 600ml(Maravet); 1kg Cape Verde Zeolith (Tropheus Online), Incalzitor Aqua One 100W(Pet Product)

- Premiul Special (va fi oferit de African Cichlids Club si Maravet)
Premiul va consta in: O famile de Neolamprologus similis ( 1mascul si 3 femele ), Aqua Zonic EVO-Baby Pump African Cichlids Club, Tropical Tanganyika 300ml , Hrana Tropical Supervit 600ml (Maravet).

2. Fotografiile castigatoare vor fi alese de catre juriu, dintre imaginle participante la concurs.

V. Jurizare:
1.Jurizarea va fi facuta de catre juriul ales de organizatorul concursului, prin persoana/persoanele desemnate de acesta. Decizia alegerii fotografiei castigatoare pe baza juriului va fi definitiva, irevocabila si nu va trebui justificata.

2.In aceast concurs, jurizarea va fi facuta de Dl. Liviu Serbanescu (Tropheus Romania), Dl. Marius Schier (African Cichlids Club), Dl. Radu Coman (Tropheus Online Shop), Dl. Victor Dobre (Tanganyika Cichlids) si Dl. Daniel Iftinca(Aquarium Prest)
3. 1/3 din jurizare va fi determinata de like-urile din grupul de facebook “African Cichlids Club” pentru fotografiile postate in pagina Tropheus Romania. Nu va puteti pune prietenii sa voteze deoarece va fi un grup inchis pe perioada concursului. Pentru a vedea like-urile trebuie sa aveti un cont pe facebook iar la cerere sa fiti adaugati in grup.

VI. Prevederi finale:
1.Imaginile care nu respecta prevederile din acest regulament vor fi excluse din concurs.
2.Prin inscrierea si participarea la acest concurs, concurentul declara ca a citit si este de acord cu acest regulament.
3.Organizatorul concursului isi rezerva dreptul de a aduce modificari acestui regulament oricand si ori de cate ori este necesar, fara nici o obligatie si fara o instiintare in prealabil.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu