marți, 4 ianuarie 2011

Microbe-Lift Nite-Out II
Conţine: Culturi selecţionate de bacterii din speciile Nitrosomonas, Nitrospira şi Nitrobacter
Formulă specială pentru reducerea rapidă a amoniacului şi nitriţilor
Scade toxicitatea datorată amoniacului şi a nitriţilor
MICROBE-LIFT/ Nite-Out II este special proiectat pentru acvariile marine. Formula sa specială conţine un amestec de culturi de bacterii nitrificatoare special formulate pentru eliminarea amoniacului printr-un proces biologic natural numit nitrificare. Culturile de bacterii conţinute de MICROBE-LIFT/ Nite-Out II vor începe, menţine sau dezvolta procesul de nitrificare, eliminând în acest mod efectele toxice ale amoniacului. MICROBE-LIFT/ Nite-Out II este un amestec lichid de bacterii nitrificatoare conţinând tulpini selecţionate de Nitrosomonas, Nitrospira şi Nitrobacter. Nitrosomonas oxidează amoniacul la nitriti iar Nitrobacter şi Nitrospira oxidează nitriţii la nitraţi.
MICROBE-LIFT/ Nite-Out II conţine organisme selecţionate ce sunt autotrofe, adică pot folosi bioxidul de carbon ca unică sursă de carbon şi au o rată de creştere relativ mică cu rate de divizare celulare tipice de 8 până la 16 ore. Performanţa lor, precum şi rata de creştere sunt puternic înfluenţate de parametri necesari procesului de nitrificare din mediul în care acestea sunt folosite.
Instrucţiuni
Pentru un proces de nitrificare optim şi îndepărtarea optimă a amoniacului, trataţi prima dată acvariul cu MICROBE-LIFT/ Special Blend, ce conţine culturi selecţionate pentru a reduce nivelul de substanţe organice din apă ce ar putea înhiba procesul de nitrificare. Datorită faptului că procesul de nitrificare necesită nivele adecvate ale alcalinităţii, verificaţi întâi nivelul de pH al acvariului.
Notă: apa sărată încetineşte activitatea bacteriilor. Pentru rezultate rapide folosiţi cu 25 % - 50 % mai mult produs.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu